Waarom zou ik voorbeeldovereenkomsten kopen bij VoorbeeldOvereenkomst.nl als ik elders deze ook gratis kan downloaden en/of tegen een veel geringere prijs kan verkrijgen?

Bij de sites waar je gratis overeenkomsten kunt downloaden is dit niet voor niets. Immers,  voor het downloaden van deze documenten dient vaak eerst een gebruikersnaam en een wachtwoord te worden aangemaakt. Bij het aanmaken van zo’n account wordt vervolgens het hemd van je lijf gevraagd. En de vraag is dan: wat gebeurt er met deze gegevens? Bij dit soort sites gaat het dan ook om jouw bedrijf (in negatieve zin) en niet om de kwaliteit van de documenten. Dit kun je dan ook vaak zien aan de banners (reclame) op de site, waaraan de content (en dus ook de documenten) ondergeschikt lijken.

Bij sites waarbij je documenten tegen een geringer bedrag kunt downloaden dan bij VoorbeeldOvereenkomst.nl is het vaak zo dat deze een bijproduct zijn van de desbetreffende onderneming, waarbij je je ook de vraag moet stellen wat de kwaliteit is van zulke documenten.

Bij VoorbeeldOvereenkomst.nl staan de documenten centraal. Deze documenten worden gemaakt door ervaren juristen. Verder bevat onze site geen banners, vragen wij je niet het hemd van het lijf, alle gegevens die wij vragen hebben wij nodig voor de afhandeling van de orders. Wij sturen je geen nieuwsbrief als je daar niet om gevraagd hebt. En als je de nieuwsbrief wel krijgt (omdat je daar om gevraagd hebt) bevat deze onder andere nieuws over nieuwe producten van VoorbeeldOvereenkomst.nl. VoorbeeldOvereenkomst kan je gegevens echter wel verstrekken aan partners van VoorbeeldOvereenkomst.nl. Wie dat zijn blijkt uit onze privacy policy.

Ja, VoorbeeldOvereenkomst verleent ook maatwerk juridische dienstverlening. U kunt dan bijvoorbeeld denken aan:

  • Opstellen en beoordelen van algemene voorwaarden
  • Opstellen en beoordelen van contracten
  • Opstellen en beoordelen van arbeidscontracten

Deze dienstverlening wordt op basis van uiterst competatieve tarieven en/of totaalprijzen aangeboden.

Maak gebruik van de contactpagina als u daar meer over wilt weten.

OOR Subsidie Rotterdamse Ondernemers

Omdat wij zelf ook Rotterdamse ondernemers zijn dragen wij andere Rotterdamse ondernemers een warm hart toe, en wijzen wij hen graag op de OOR subsidie mogelijkheid. Bent u (een startende) ondernemer in Rotterdam e.o. en wilt u gebruik gaan maken van onze maatwerk dienstverlening, dan heeft u onder onder voorwaarden recht op een subsidie van € 1.000. Voor de voorwaarden kunt u terecht op de pagina van OBR Rotterdam over de OOR regeling.

Maak gebruik van de contactpagina als u daar in het kader van onze dienstverlening meer over wilt weten.

Je kunt op twee manieren je bestelde documenten betalen. Tijdens het betaalproces kun je kiezen voor betalen met iDEAL of vooruitbetalen middels een factuur.

Het voordeel van betalen met iDEAL is dat je in jouw eigen vertrouwde bankomgeving terecht komt en de bestelling na betaling gelijk verwerkt wordt. Momenteel zijn de Rabobank, ABN-AMRO en Postbank bij iDEAL aangesloten.

Als je kiest voor vooruitbetaling middels een factuur wordt de bestelling pas verwerkt indien de betaling binnen is.

Betaal je de factuur vooruit vanuit het buitenland? Dan kun je met onderstaande gegevens het verschuldigde bedrag overmaken:

ING Bank Amsterdam
Foreign Operations
PO box 1800
1000 BV  Amsterdam
The Netherlands

IBAN:  NL90 PSTB 0003 0205 41
BIC:  PSTBNL21

Je ontvangt overigens in beide gevallen een e-mail per factuur met vermelding van BTW. Als je dus met zakelijke doeleinden een bestelling doet, dan kan je de betreffende factuur voor je eigen administratie gebruiken.

De op onze website getoonde prijzen zijn inclusief BTW. Op de facturen die je krijgt staat de BTW gespecificeerd.

Om gebruik te maken van je downloadlink zul je moeten inloggen met jouw gebruiekersnaam en wachtwoord. Vervolgens kan je altijd je product opnieuw downloaden.

Voorbeeldovereenkomst.nl maakt gebruik van een netwerk van ervaren juristen en/of van juristen die op bepaalde gebieden gespecialiseerd zijn. Zij vervaardigen de voorbeeldovereenkomsten, checklisten en artikelen.

Na betaling krijg je per e-mail een ZIP. Daarin zitten de door jouw geselecteerde documenten. Een ZIP-bestand kan in Windows XP vaak zonder extra programma geopend worden. Mocht dit niet lukken kun je dit bestand altijd met Winzip openen.

Heeft u een Apple Macintosh dan kunt u gebruik maken van Stuffit.

In deze ZIP zitten reguliere Microsoft Word documenten en/of PDF-bestanden. Heb je geen Word? Dan kun je altijd nog Open Office gebruiken. Voor de PDF bestanden kun je Adobe Acrobat gebruiken (zie hieronder).

Daarnaast worden er naast de ZIP nog een factuur en de algemene voorwaarden van VoorbeeldOvereenkomst.nl toegstuurd. Deze zijn beide in het PDF-formaat. PDF’s kunnen worden gelezen met de Acrobat Reader van Adobe.

In de Word bestanden zit een logootje rechtsbovenin van VoorbeeldOvereenkomst.nl alsmede op de achtergrond als watermerk diagonaal de tekst “VoorbeeldOvereenkomst.nl”. Deze kunt u beide verwijderen door in Word te kiezen voor “koptekst en voettekst” onder het menu-item “Beeld”. Dan selecteert u het watermerk en/of het logootje door er op te klikken. Daarna gebruikt u de toets delete op uw toetsenbord om het logootje en/of watermerk te verwijderen.

In de Word bestanden zit een logootje rechtsbovenin van VoorbeeldOvereenkomst.nl alsmede op de achtergrond als watermerk diagonaal de tekst “VoorbeeldOvereenkomst.nl”. Deze kunt u beide verwijderen door in Word te kiezen voor “koptekst en voettekst” onder het menu-item “Beeld”. Dan selecteert u het watermerk en/of het logootje door er op te klikken. Daarna gebruikt u de toets delete op uw toetsenbord om het logootje en/of watermerk te verwijderen.